Контакт телефон: 022/628-718

е-mail:ustanovasremsm@gmail.com

СМОТРА РЕЦИТАТОРА ГРАДА СРЕМСКА МИТРОВИЦА

By 13/04/2017Vesti

У четвртак, 2. марта 2017. године, у организацији Установе за неговање културе „Срем“, у Библиотеци „Глигорије Возаровић“, одржана је 49. смотра рецитатора Града Сремска Митровица. Од пријављених 153 рецитатора из основних и средњих школа, два Удружења грађана, Центра за културу и Креативног студија, на Смотру рецитатора Срема (Зонаску смотру), која ће се одржати 11. и 12. марта, у Свечаној сали Музичке школе „Петар Кранчевић“, селекторска комисија у саставу: Миодраг Петровић, глумац, вд директора Српског народног позоришта, председник жирија, проф. др Слађана Миленковић, књижевница и професор у Високој школи за образовање васпитача и пословних информатичара „Сирмијум“ и МА Живка Матић, саветник у Градској управи за културу, спорт и омладину Града Сремска Митровица, одабрала је 22 рецитатора укупно у три категорије:

Млађи узраст: Ива Тењи, Душан Дупонт, Ленка Алимпић, Јаков Павлица, Леа Недимовић, Лана Станковић, Сара Симеуновић, Анђела Грујин, Сара Танасић.

Средњи узраст: Сава Филиповић, Лара Николовски, Јована Стојчић, Тамара Атанацковић, Селена Петровић, Теодора Павловић.

Старији узраст-одрасли: Дуња Цвјетиновић, Надица Богданић, Огњен Тутић, Горан Вучановић, Бранислава Бомештар, Мирјана Крнић, Марко Петковић.

Оставите коментар